Glamira recenzje

 
Średnia ocena
4.71
Liczba komentarzy
34
Pokaż wszystkie opinie Glamira, aby dowiedzieć się, co inni klienci myślą o produktach i usługach GLAMIRA. Ponadto, możesz podzielić się z nami swoją opinią odwiedzając stronę z naszym produktem.
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Marta marzec

Tak

Ocena w Marta | Dodano: 19.05.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Wspaniałe zaręczyny

Pierścionek jest cudowny, nie ściągam go z palca :-)

Ocena w Onayaa | Dodano: 16.05.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Warto było czekać

Mimo opóźnienia w realizacji zamówienia, jestem bardzo zadowolony z jakości i wyglądu pierścionka, warto było poczekać dłużej!

Ocena w Michał | Dodano: 16.05.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Udany zakup

Obrączki są piękne! Do tego szybka dostawa i świetna obsługa klienta. Dziękujemy

Ocena w Katarzyna J. | Dodano: 16.05.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
1.67
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
1.67
Pomyłka....

Niesetety pierścionek nie wyglada W OGOLE jak na zdjeciach (wgram fotografię zaraz). Pani z obslugi klienta rozbrajajaco zapytala sie czy chodzi o to, ze pierscionek jest mniej blyszczacy niz ten na stronie... Nastepnie powiedziala ze to 'tylko wizualizacja a nie zdjecie i ze moze sie roznic od faktycznego produktu - pomijam kwestie DLACZEGO mialby sie w ogole roznic, badz czemu uzywana jest 'wizualizacja') Podobno zostalo przekazane do poprawki, ale widze, ze po miesiacu nic sie nie zmienilo, wiec wrzucam opinie. Na plus bezproblemowy zwrot pieniedzy.

Ocena w Jacek | Dodano: 12.05.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Zachwycajacy dizajn

Wspaniały dizajn, pięknie prezentuje się na ręce! Do tego szeroki wybór i możliwośc personalizacji. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dziękuje

Ocena w Malwina | Dodano: 18.04.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Piękne!

Wisiorek jest przepiękny. Szybka dostwa i profesjonalna obsługa. Polecam!

Ocena w Marcin | Dodano: 18.04.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Udany prezent

To był naprawdę świetny pomysł na prezent na 60-te urodziny mojej Mamy. Jest zachwycona jakością i wyglądem pierścionka! Do tego wspaniałe pudełko ze światełkiem w środku... Dziękujemy Glamira!

Ocena w Katarzyna | Dodano: 16.04.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
5.00
bardzo delikatny, a jednak wali po oczach

Pierścionek sprawia wrażenie bardzo malutkiego, drobnego, cieniutkiego, jednak na palcu staje się bardzo widoczny, żeby nie powiedzieć dosadniej. Od frontu jest relatywnie duży. Bardzo ładny wzór, wybranka bardzo zadowolona. Przy okazji polecam Glamirę, u mnie realizacja zamówienia była krótsza o 2 dni niż przewidywano.

Ocena w Maciej | Dodano: 09.04.2019
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
2.67
Jakość
Cena
Wartość
Średnia ocena
2.67
Niezgodne z zamowieniem

Zamawiałem pierścionek z białego złota z 3 kryształami 1 największy miał być ametyst zielony a dostałem z bezbarwnym który matowieje na bialo i trzeba myć co 2 dni natomian boczne mniejsze wypadły po 2 tygodniach. Nie polecam

Ocena w Bogdan | Dodano: 22.02.2019